SAGALASSOS & KARACAÖREN BARAJ GÖLÜ Tur Programı

Sabah 08:30 da okuumuzun önünde buluşuyor ve gezimizi başlatıyoruz.

Antalya’dan hareketle  Karacaören Baraj Gölüne geçiyoruz. Burada verilecek fotoğraf molası sonrası Ağlasun’a ulaşıyoruz(toplamda 150 km mesafede). Belçikalı arkeologların kazı ve restorasyon çalışmalarını büyük bir başarıyla yürüttüğü bu antik şehir, dağın doruk noktasına yakın bir yere kurulmuştur. Gerçekleşen ani bir erozyon sonrasında tümüyle yapıların toprak altında kalması, aynı zamanda arkeologlar ve ziyaretçiler için bir şans olmuştur. Muhteşem Roma yapılarına sahip bu şehirde çok iyi korunmuş tiyatro, restore edilmiş gösterişli çeşmeler, Pazar yeri ve yönetim yapıları herkesi etkileyecek güzelliktedir. Yaklaşık 2 saat sürecek ziyaret sonrasında yerel yemeklerin sunulduğu bir restoranda yemek molası verdikten sonra yaklaşık 2 saatlik bir yolculuk sonrası Antalya^ya dönüyoruz.

Kalkış Yerleri: Okul Bahçesi
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://antalyaokulturlari.com/sagalassos-karaca-oren-baraji-okul-gezisi

    Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi Arıtürk Sitesi A Blok No: 89/5 ( Eski KOMAŞ Yeni MİGROS karşısı ) Muratpaşa / ANTALYA
    02422376497


    Bu çıktı 29.03.2024 01:27 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.