İZMİR ve PAMUKKALE ÜNİVERSİTELERİ Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul Bahçesi
PROGRAM
1 Gün: ANTALYA - DENİZLİ

Sabah erken saatte okulumuzda buluşup, üniversite gezimizi başlatıyoruz. Korkuteli, Acıpayam üzerinden Denizli’ye ulaşıyor, gezimizin ilk durağı olan Pamukkale Üniversite’ne geçiyoruz. Kampüs içerisindeki fakülteleri geziyor, üniversitenin eğitmenlerinden gerekli bilgileri alıp yemekhane ve diğer sosyal tesisleri tanıdıktan sonra öğle yemeği molası veriyoruz. Yemek sonrasında  hem de doğal miras olarak kayıtlı bir doğa harikası olan travertenleri fotoğraflıyor ve Hierapolis Antik Kenti ziyaret ediyoruz rehberimizden bilgi alıyoruz. Pamukkale’de gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonrasında Nazilli, Aydın güzergâhından Selçuk’a ulaşıyor, odalarımıza yerleşiyoruz. Akşam yemeğimizi bize ayrılmış masalarda alıyoruz.



2 Gün: İZMİR ÜNİVERSİTELERİ

Sabah kahvaltısından sonra kısa bir yolculuk yapıp, İzmir’e ulaşıyoruz. İzmir denince akla gelen en önemli üniversiteleri gün boyu ziyaret edip, tanıma imkanı buluyoruz. Kampüs içerisinde en önemli fakülteler, kütüphane ve yurtlar gibi alanları gezdikten sonra Üniversite içerisinde öğle yemeğimizi alıyor ve gezimize devam ediyoruz. Günün sonunda ise İzmir şehir merkezine geçiyor panoramik olarak yapacağımız şehir turundan sonra tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda gezinti yapıyoruz. Konak Meydanı’nda vereceğimiz fotoğraf molasının ardından konaklamak üzere Kuşadası’ndaki otelimize geçiyoruz dönüyoruz. Akşam yemeğini yine grup masalarımızda alıyoruz.



3 Gün: KUŞADASI - EFES ANTİK KENTİ-MERYEMANA EVİ-ŞİRİNCE KÖYÜ

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Kuşadası’ndan ayrılıp, Efes Antik Kenti’ni,Meryemana Evini ve Şirince Köyünü sırasıyla ziyaret edip. Aydın, Denizli, Korkuteli güzergâhından akşam saatlerinde Antalya’ya ulaşıyor, bir sonraki gezimizde tekrar görüşebilmek dilekleriyle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://antalyaokulturlari.com/tur-585-izmir-ve-pamukkale-universiteleri.html

    Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi Arıtürk Sitesi A Blok No: 89/5 ( Eski KOMAŞ Yeni MİGROS karşısı ) Muratpaşa / ANTALYA
    02422376497


    Bu çıktı 29.03.2024 11:35 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.