EFES-MERYEM ANA-ŞİRİNCE –MATEMATİK KÖYÜ-KUŞADASI-İZMİR Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul Bahçesi
PROGRAM
1 Gün: EFES-MERYEM ANA-KUŞADASI

Sabah erken saatlerde okulumuzun önünde buluşuyor ve öncelikle Dünyanın 7 harikasından birisi olan Artemis Tapınağı'nın da ev sahibi olan  ülkemizin dünyadaki en meşhur, en çok ziyaretçi alan tarihi  Efes Antik Kenti ni ziyaret etmek üzere yola çıkıyoruz.Rehberimizin anlatımlarıyla Antik Kent gezimizin ardından,Meryem Ana evini ziyaret ediyoruz ve konaklamak üzere İzmir merkez  otelimize hareket ediyoruz.



2 Gün: ŞİRİNCE- MATEMATİK KÖYÜ-İZMİR

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası İzmir’in Selçuk ilçesine 8 kilometre mesafede bulunan mimari dokusu korunmuş turistik bir köy olan Şirince’ye gitmek üzere yola çıkıyoruz. Bu şirin köyün taş döşeli sokaklarını adım adım dolaştıktan sonra Görenlerin  “rüya”, “masal”, “cennet” gibi başka dünyalara ait sıfatları uygun buldukları Matematik Köyü’nü ziyaret ediyoruz.Gezimizin ardından İzmir ilimize geçiyor ve İzmir’e gelenlerin  ilk uğrak yerlerinden biri olan Kemeraltı  çarşısı na gidiyor ,Kızlarağası Hanını geziyor  ve Han bitişiğinde kahve keyfi yaptıktan sonra  İzmir’in sembollerinden birisi  Saat kulesine geçiyor burada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından Antalya ya dönmek üzere yola çıkıyoruz ve bir sonraki gezimizde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://antalyaokulturlari.com/efes-meryem-ana-sirince-matematik-koyu-izmir-okul-gezisi

    Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi Arıtürk Sitesi A Blok No: 89/5 ( Eski KOMAŞ Yeni MİGROS karşısı ) Muratpaşa / ANTALYA
    02422376497


    Bu çıktı 28.03.2024 19:37 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.