DÜDEN -KARAİN MAĞARASI -TERMESSOS Tur Programı

Sabah  erken saatlerde okulumuzun önünde buluşuyoruz ve gezimizi başlatıyoruz.İlk olarak Kırkgöz gölüne  gidiyoruz    Antalya’ya 30 km. uzaklıktaki  göl, içinde nilüfer çiçekleri ile bizleri karşılıyor. Bu gölün suları, bir ırmak halini alarak Düden`in ağzında kayboluyor. Kepez İlçe sınırlarına kadar yeraltından gittikten sonra, buradaki Kepez Hidroelektrik Santrali`ni çalıştırmaktadır. Daha sonra da bir kanal içinde akarak Varsak Ovası`nı sulayarak Yukarı Düden Şelalesi`ni meydana getirmektedir.Göl hakkında bilgilendikten sonra,Karain mağarasına geçiyoruz. 40 bin yıl önceye kadar yaşamış ilk insan neandertal kalıntılarının bulunduğu ,UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesinde olan Türkiye'nin en büyük giriş ve galerisine sahip mağarası olan Kocain Mağarası  boyları 35 metreye kadar ulaşan devasa sarkıt ve dikitleri ile büyüleyici güzellikteki mağara gezimizden sonra öğle yemeği molamızı veriyoruz..

Türkiye’nin e iyi korunmuş antik şehirlerinden  olan Termessos Antik şehrini rehberimizin anlatımlarını dinleyerek gezdikten sonra Antalya^ya dönmek üzere yola çıkıyoruz ve bir sonraki gezilerimizde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri: Okul Bahçesi
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://antalyaokulturlari.com/okul-gezisi-duden-selale-termessos-karain

    Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi Arıtürk Sitesi A Blok No: 89/5 ( Eski KOMAŞ Yeni MİGROS karşısı ) Muratpaşa / ANTALYA
    02422376497


    Bu çıktı 27.04.2024 00:37 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.