Ankara Eskişehir Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul Bahçesinde
PROGRAM
1 Gün: Ankara’da Üniversite Ziyaretleri & Anıtkabir

Sabah erken saatte okulumuzda buluşup, Ankara yolculuğumuzu başlatıyoruz. Afyon, Polatlı güzergâhı üzerinden Ankara’ya ulaşıyor, gezimizin ilk durağı olan üniversiteye geçiyoruz. Kampüs içerisindeki fakülteleri geziyor ve üniversitenin eğitmenlerinden gerekli bilgileri alıp, sohbet ediyoruz. Kütüphane, yemekhane ve diğer sosyal tesisleri tanıdıktan sonra serbest zaman verip, üniversitelilerle vakit geçiriyoruz. Ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedî istirahatgâhının bulunduğu Anıtkabir’in ziyaretini gerçekleştiriyoruz.  Aslanlı Yol, İstiklâl Kulesi, Hürriyet Kulesi, Zafer Kabartmaları, Mozole – Şeref Holü gibi başlıca bölümlerden oluşan Anıtkabir’i tüm detaylarıyla tanıyoruz. Ardından ise panoramik şehir turu yapıp, şehrin tüm önemli bölümlerini gördükten sonra konaklamamızın gerçekleşeceği otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği otelimizin restoranında, bize ayrılmış grup masalarında alınıyor.



2 Gün: Eskişehir’de Üniversite Ziyaretleri & Odun Pazarı

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Polatlı, Sivrihisar güzergahını kullanarak Eskişehir’e varıyoruz. İlk olarak şehir merkezine geçip, tarihi konaklarıyla ünlü Odunpazarı Semtini tanıyoruz. Kurşunlu Külliyesi ve Mevlevihane’yi ziyaret ettikten sonra Kentpark’a ulaşıyoruz. Kumsalı, havuz ve kafeteryalarıyla ünlü bu park adeta bir sahil beldesinin buradaki yansıması… Porsuk Çayı boyunca oluşturulan parkta yürüyüş yapıp, gondolları izlerken kendimizi Venedik’teymiş gibi hissedeceğiz. Eskişehir turumuzun finalini ise Masal Şatosu, devasa korsan gemisi gibi özel objelerle ilgi çeken Sazova Bilim ve Kültür Parkı’yla yapıyoruz. Unutulmaz anılarla dönüş yolculuğumuzu başlatıyor, akşam saatlerinde Antalya’ya ulaşıyoruz. Ve de bir sonraki gezimizde tekrar görüşebilmek dilekleriyle Sizlerle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://antalyaokulturlari.com/ankara-eskisehir-universite-odun-pazari

    Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi Arıtürk Sitesi A Blok No: 89/5 ( Eski KOMAŞ Yeni MİGROS karşısı ) Muratpaşa / ANTALYA
    02422376497


    Bu çıktı 20.04.2024 13:34 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.